“De school bericht de ouders op welke dag de schoolfotograaf komt. Foto-Smile schoolfotograaf spreekt de dag en tijdstip met het hoofd of het bestuur van de school af”o.

“U kunt het beste kleding aan doen die lekker kleurig is en waar uw kind zich prettig in voelt. Als een kind zich goed kan bewegen en er leuk en kleurig uitziet wordt de schoolfoto lekker spontaan en vrolijk”

“Als broer en/of zus op dezelfde school zitten is dit in de meeste gevallen geen enkel probleem. Zit een van de kinderen niet of op een andere school, dan zal u dat met de school vooraf moeten regelen. In de regel kunt u het beste toch even contact opnemen met de school om teleurstellingen te voorkomen.”

“Betalen kan veilig en gemakkelijk met Ideal”

“Nabestellen doet u via de knop FOTO’S BESTELLEN” rechtsboven in het hoofdmenu. U komt in een nieuw venster terecht waar u kunt inloggen met de inlogcodes die u op het kaartje kunt vinden. De betaling gaat via iDEAL en de bestelde artikelen worden bij u thuisbezorgd”.

“Hebt u besteld zonder verzendkosten? U ontvangt de bestelling ongeveer een week na de datum op de inlogkaart. Hebt u besteld met verzendkosten, dan ontvangt u het ongeveer binnen een week”.

“U kunt per mail of per telefoon contact opnemen met:
Schoolfoto Online”
helpdesk@schoolfoto-online.eu
0320 – 275200